Niet vies van wat modder? Kom naar de Obstacle Handball Bootcamp!

Lijkt handbal je een leuke sport en heb jij zin in een ultieme uitdaging? Kun je tegen een stootje en vind je het niet erg om een beetje vies te worden? Geef je dan op voor de Obstacle Handball Bootcamp op zaterdag 26 mei! Het is een mooie kans om sprongen te maken op het scorebord op handbalhelden.nl, want er zijn extra veel punten te verdienen!

Op een stoer terrein vol autobanden, buizen, obstakels en touwen ga je jouw grenzen verleggen. Naast het stevige parcours is er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

Deelname aan deze bootcamp is helemaal gratis! Alle jongens in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar zijn welkom. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Daarnaast mag je ook je (niet-handballende) vrienden, van dezelfde leeftijd, meenemen. Vooral doen, want per introducé krijg je maar liefst 200 punten voor het scorebord.

De gratis Obstacle Handball Bootcamp vindt plaats op 26 mei van 11:00 tot 13:00 uur in Ede. Er is ruimte voor maximaal 64 deelnemers, dus meld je snel aan! Geef je op via www.handbalhelden.nl.