NHV competitie club plugin voor websites handbalverenigingen

Onsweb stelt in samenspraak met het Nederlands Handbal Verbond geheel kosteloos een club plugin beschikbaar voor alle NHV-verenigingen. Clubs hebben zo de mogelijkheid om de officiële competitie-informatie op de eigen clubwebsite te plaatsen. Deze plugin is bedoeld voor handbalverenigingen die een kant en klare module willen integreren in de website en competitiegegevens willen aanbieden.

De NHV club plugin is eenvoudig in de verenigingswebsite te implementeren en desgewenst in een eigen look en feel om te vormen. De NHV club plugin is hier gratis te bestellen. Ook is hier een handleiding met alle functionaliteiten te vinden. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Onsweb.

Daarnaast is er een speciale Joomla extensie beschikbaar voor verenigingen die een Joomla-site gebruiken.

In deze gratis plugin zullen er automatisch via google advertenties worden geplaatst. Wil je dit niet dan is er de XML/JSON club plugin.

XML/JSON club plugin
Voor handbalverenigingen is er nu ook een nieuwe XML/JSON club plugin. Deze webservice biedt ervaren webmasters meer mogelijkheden om zelf toepassingen te ontwikkelen. In deze toepassing is geen mogelijkheid om automatisch advertenties te plaatsen. Daarom vraagt Onsweb hier € 35,- per jaar (incl. BTW) voor. 

Klik hier voor het direct bestellen van de XML/JSON club plugin, kijk in de handleiding of ga naar Onsweb voor meer informatie.